Badkamer verbouwen

Een prachtige nieuwe badkamer met een badkamer renovatie

Uw badkamer verbouwen brengt vele voordelen met zich mee. De badkamer is bij uitstek een ruimte waarvan u wilt dat alles er netjes, strak en modern uitziet. Daarbij wilt u wellicht een moderne douche of een bad laten plaatsen waarin u heerlijk kunt ontspannen aan het einde van de dag.

Door uw badkamer te laten verbouwen door Laurens Evers Timmerwerk kiest u voor vakmanschap waarmee uw wensen omtrent de badkamer tot leven komen. Om te praten over de ideeën die u heeft voor het verbouwen van de badkamer of om alvast een offerte aan te vragen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen óf direct te bellen naar 06 – 814 138 33. We staan voor u klaar met professioneel en vrijblijvend advies.

image 67199233 small 2 scaled
image 67165953 scaled

De mogelijkheden van een badkamer renovatie

Wat betreft een badkamer verbouwing zijn er verschillende opties om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw badkamer. Enerzijds kunnen we uiteraard uw bestaande badkamer verbouwen, maar het is ook mogelijk een geheel nieuwe badkamer te realiseren. Indien u ongebruikte ruimtes in huis heeft, zoals wellicht de zolder, kan een nieuwe, moderne badkamer de perfecte invulling zijn!

Wanneer u de bestaande badkamer wilt laten verbouwen bestaat er ook een heel spectrum aan mogelijkheden. Van het laten plaatsen van een nieuw badkamermeubel of het zetten van nieuwe tegels tot aan het realiseren van een volledig vernieuwde complete badkamer.

Waarom kiezen voor een badkamer renovatie?

Uw badkamer verbouwen of renoveren kan een enorme boost geven aan uw woonervaring. Een badkamer met een moderne en nieuwe uitstraling, voorzien van mooie sanitaire voorzieningen, is een prachtige toevoeging aan uw huis en geeft u de ruimte om compleet tot rust te komen. Bij een oude badkamer is het vaak zo dat het sanitair moeilijker schoon te houden is en de badkamer geen rust uitstraalt.

Met modern en nieuw sanitair zoals een inloopdouche, regendouche of bad en een strakke afwerking met mooie tegels en goede verlichting kunt u snel weer optimaal genieten van een welverdiend moment voor uzelf.

image 123650291 1 3

Recensies

Laurens heeft bij ons in een jaren 30 huis, een achterdeur en zolderraampjes vervangen door nieuwe met dubbel glas. Het deurkozijn moest wat aangepast worden voor de nieuwe deur, en de dikkere raampjes moesten speciaal uitgefreesd worden om mooi in de oude kozijnen te passen. Alles is netjes en vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd, ik ben erg tevreden.

Han van Gerwen

Wij hebben onze zolder door Laurens laten isoleren, de dakkapellen af laten werken, de elektriciteit op zolder opnieuw laten doen, stucen etc. Het fijne aan Laurens is dat hij snel reageert, flexibel is en dat hij meedenkt over een passende oplossing bij problemen die we tegen zijn gekomen. Een echte aanrader.

Annejet Blenkers

Laurens heeft een nieuwe voordeur met glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk en Laurens komt zijn afspraken na. Ik zou Laurens aanraden!

Hans Kersten

Laurens heeft twee ramen op de eerste verdieping vakkundig vervangen. Er zijn nog vakmensen! Je hebt alleen een beetje geluk nodig om ze te vinden. Volgende maand zal Laurens een ‘en suite’ met kasten voor ons maken wat we met alle vertrouwen tegemoet zien. We kunnen hem absoluut aanraden!

Camiel Panday

Heeft bij ons de zolder verbouwd, aftimmeren van dakkapellen, realiseren van 2 kamers en een vliering. Erg tevreden met zijn werk, werkt netjes, denkt goed mee en heeft kennis van wat hij doet.

Mike Lintjens

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. van Doesburg

Laurens heeft onze zolder verbouwd nadat wij een dakkapel hebben geplaatst. Muren gezet, CV, water en elektra geplaatst of verlegd en nog veel meer. Wij zijn zeer blij met de manier waarop Laurens te werk gaat. Hij denkt goed mee, levert vakwerk en is ook nog een hele aardige gast. Je merkt dat hij zich heel verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van zijn werk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Maryn Gerrits

Onze wens was twee kamers op zolder, waarvan een extra geïsoleerd qua geluid. Dat laatste gaan we nog testen, maar het zit allemaal zeer degelijk in elkaar, daar kun je bij Laurens wel van op aan. Ook de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren aan het project vind ik erg prettig.

Niels Christiaans

Laurens heeft top werk geleverd bij het zetten van nieuwe kozijnen en het vervangen van enkel naar dubbel glas in onze jaren-30 woning. Fijne communicatie met heldere afspraken maakten dit tot een erg goede ervaring. Laurens is een aanrader voor iedereen die van echt vakwerk houdt.

Jan van de Laar

image 67151361 3 scaled

Projecten

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Werkwijze

Wilt u meer weten over het verbouwen of renoveren van uw badkamer? Wellicht wilt u uw kleine badkamer omtoveren tot een prachtige grote badkamer of bijvoorbeeld een wellness badkamer realiseren op uw zolderverdieping? Wat uw wensen ook zijn, we vertellen u graag wat meer over het verdere proces wanneer u Laurens Evers Timmerwerk inschakelt voor het verbouwen van uw badkamer.


In het geval van een badkamer renovatie of het realiseren van een nieuwe, complete badkamer, komen we als eerste stap altijd even bij u langs om ter plekke de situatie op te nemen. We zullen u voorzien van professioneel advies over de mogelijkheden van een complete verbouwing of renovatie waarbij we duidelijk uitleggen wat de verschillende mogelijkheden zijn qua tegelwerk, sanitaire voorzieningen en indeling om aan uw wensen te voldoen.


Na ons bezoek zullen we de besproken werkzaamheden voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer en de bijbehorende kosten nog eens helder uiteenzetten in een offerte. Daarbij voegen we ook de detailtekeningen van de verbouwing. Zo heeft u een goed beeld van wat er precies gaat gebeuren en welke kosten dat met zich mee zal brengen.


Wanneer u akkoord geeft op de offerte, komen we de badkamer verbouwen volgens uw specifieke wensen. Door de werkzaamheden efficiënt op elkaar af te stemmen zorgen we er voor dat u snel van uw prachtige nieuwe badkamer kunt gaan genieten!

Heeft u de volgende uitdagende opdracht voor ons?

Waarom je kiest voor Laurens Evers Timmerwerk

Badkamer renovatie

Voor het realiseren van een nieuwe badkamer of het renoveren van uw bestaande badkamer is Laurens Evers Timmerwerk de ideale partner. Wij helpen u graag de badkamer van uw dromen te realiseren en we dragen er dan ook zorg voor dat het gehele proces van verbouwen overzichtelijk gebeurt en in goede banen verloopt. We komen graag langs om uw situatie te bekijken en samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het creëren van de perfecte badkamer!

image 123650291 1 3
Laurens Evers e1537799401352

Het gemak van één contactpersoon

We werken nauw samen met verschillende collega’s in aangrenzende expertisegebieden. Denk hierbij aan stukadoors, schilders en loodgieters. Zodoende kunnen we een totaalpakket van diensten aan u voorstellen waarmee uw volledige opdracht op één plek kan worden ondergebracht. Indien u meer wilt weten over onze manier van werken of de mogelijkheden om uw opdracht door Laurens Evers Timmerwerk te laten uitvoeren, kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 814 138 33.

Veelgestelde vragen

Wat een badkamer verbouwen of badkamer renoveren in de praktijk gaat kosten is vooraf niet te zeggen. De gemiddelde kosten van een badkamer renovatie of verbouwing zijn volledig afhankelijk van uw wensen.

Neemt u vooral contact met ons op zodat we op basis van uw wensen en woonsituatie wat meer duidelijkheid kunnen scheppen. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen indien u al een redelijk beeld heeft van wat u wilt.