Dakkapel en dakraam

Renoveren, plaatsen en vervangen van dakkapellen en dakramen

Met een dakraam of dakkapel kunnen we de leefbaarheid van een zolderruimte aanzienlijk vergroten. Beide opties zorgen ervoor dat er meer daglicht in de ruimte binnenvalt. Met een dakkapel zorgen we er ook nog eens voor dat er extra beloopbare vloeroppervlakte ontstaat op de plek waar eerst een schuin dak was. Natuurlijk biedt zowel de dakkapel als het dakraam u ook de mogelijkheid goed te ventileren en wat frisse lucht binnen te laten in de ruimte. Beide opties leveren een grote bijdrage aan het realiseren van optimaal wooncomfort.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om meer uit uw zolderruimte te halen door het laten plaatsen van een dakraam of -kapel, of wilt u meer weten over onderhoud of vervangen van uw huidige dakraam of dakkapel? Neem vooral contact met ons op middels het contactformulier óf door direct te bellen naar 06 – 814 138 33, om uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden met ons te bespreken!

image 123650291 4 2 e1704795121476
DSC07961 2

Dakkapel

Dakkapel plaatsen of huidige dakkapel renoveren

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Velux dakraam

Nieuwe Velux dakraam plaatsen of huidige Velux dakraam vervangen of renoveren

Het plaatsen van een dakraam kan vele voordelen hebben voor het plezier dat u aan een ruimte in huis beleeft. Meer daglicht en betere ventilatie maken van een wellicht ongebruikte ruimte in een klap uw nieuwe favoriete kamer. Voor het plaatsen van nieuwe dakramen en het vervangen van uw oude dakraam werken wij uitsluitend met Velux dakramen.

In onze ervaring biedt Velux dakramen van de allerbeste kwaliteit en ook op het vlak van montage hebben wij de beste ervaringen met Velux. Een officieel Velux dakraam heeft als voordelen dat het makkelijk te plaatsen en vervangen is. Tevens zijn deze dakramen voorzien van uitstekende beglazing en een verduisterend rolgordijn dat de juiste zonwering biedt. En het betrouwbare Velux tuimelvenster scharniert in het midden van het dakraam zodat u het raam gemakkelijk en naar wens open kunt zetten.

Wilt u een Velux dakraam laten plaatsen of uw oude Velux dakraam vervangen? We geven u graag professioneel en vrijblijvend advies over de mogelijkheden en de gemiddelde kosten die bij dergelijke werkzaamheden komen kijken. Neem vooral eens contact met ons op om uw wensen te bespreken!

iStock 1409362343

Recensies

Laurens heeft bij ons in een jaren 30 huis, een achterdeur en zolderraampjes vervangen door nieuwe met dubbel glas. Het deurkozijn moest wat aangepast worden voor de nieuwe deur, en de dikkere raampjes moesten speciaal uitgefreesd worden om mooi in de oude kozijnen te passen. Alles is netjes en vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd, ik ben erg tevreden.

Han van Gerwen

Wij hebben onze zolder door Laurens laten isoleren, de dakkapellen af laten werken, de elektriciteit op zolder opnieuw laten doen, stucen etc. Het fijne aan Laurens is dat hij snel reageert, flexibel is en dat hij meedenkt over een passende oplossing bij problemen die we tegen zijn gekomen. Een echte aanrader.

Annejet Blenkers

Laurens heeft een nieuwe voordeur met glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk en Laurens komt zijn afspraken na. Ik zou Laurens aanraden!

Hans Kersten

Laurens heeft twee ramen op de eerste verdieping vakkundig vervangen. Er zijn nog vakmensen! Je hebt alleen een beetje geluk nodig om ze te vinden. Volgende maand zal Laurens een ‘en suite’ met kasten voor ons maken wat we met alle vertrouwen tegemoet zien. We kunnen hem absoluut aanraden!

Camiel Panday

Heeft bij ons de zolder verbouwd, aftimmeren van dakkapellen, realiseren van 2 kamers en een vliering. Erg tevreden met zijn werk, werkt netjes, denkt goed mee en heeft kennis van wat hij doet.

Mike Lintjens

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. van Doesburg

Laurens heeft onze zolder verbouwd nadat wij een dakkapel hebben geplaatst. Muren gezet, CV, water en elektra geplaatst of verlegd en nog veel meer. Wij zijn zeer blij met de manier waarop Laurens te werk gaat. Hij denkt goed mee, levert vakwerk en is ook nog een hele aardige gast. Je merkt dat hij zich heel verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van zijn werk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Maryn Gerrits

Onze wens was twee kamers op zolder, waarvan een extra geïsoleerd qua geluid. Dat laatste gaan we nog testen, maar het zit allemaal zeer degelijk in elkaar, daar kun je bij Laurens wel van op aan. Ook de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren aan het project vind ik erg prettig.

Niels Christiaans

Laurens heeft top werk geleverd bij het zetten van nieuwe kozijnen en het vervangen van enkel naar dubbel glas in onze jaren-30 woning. Fijne communicatie met heldere afspraken maakten dit tot een erg goede ervaring. Laurens is een aanrader voor iedereen die van echt vakwerk houdt.

Jan van de Laar

image 67151361 3 scaled

Projecten

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Werkwijze

Wanneer het gaat om het uitvoeren van werkzaamheden rondom het plaatsen of vervangen van een dakraam of dakkapel brengen we u altijd eerst een bezoek om ter plekke de situatie op te nemen. Zo kunnen we u van professioneel advies voorzien over de verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan uw wensen.


Na ons bezoek zullen we de besproken werkzaamheden en de bijbehorende kosten nog eens helder uiteenzetten in een offerte. Daarbij sturen we u ook de detailtekeningen van het te plaatsen dakkapel of dakraam. Zo heeft u een goed beeld van wat er precies gaat gebeuren en welke kosten dat met zich mee zal brengen.


Wanneer u akkoord geeft op de offerte, komen wij dakraam of dakkapel bij u plaatsen. In het geval van een dakraam of prefab dakkapel zullen de werkzaamheden aanzienlijk korter duren dan in het geval van een dakkapel die ter plekke getimmerd dient te worden. Hoe dan ook kunt u ervan uitgaan dat de werkzaamheden binnen een dag wind en waterdicht opgeleverd zullen worden. Eventuele afwerking aan de binnenkant kunnen we dan in de dagen na het plaatsen van de dakkapel uitvoeren.

Heeft u de volgende uitdagende opdracht voor ons?

Waarom je kiest voor Laurens Evers Timmerwerk

Dakramen en dakkapellen plaatsen of vervangen

Voor het plaatsen of vervangen van Velux dakramen of prefab of maatwerk dakkapellen in de regio Nijmegen bent u bij Laurens Evers Timmerwerk aan het juiste adres. We bieden u graag een helder overzicht van de verschillende mogelijkheden om uw zolderruimte te verrijken met een dakraam of dakkapel. Om dat goed te kunnen doen komen we altijd even vrijblijvend bij u langs om de situatie met u te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

iStock 1256784946
Laurens Evers e1537799401352

Het gemak van één contactpersoon

We werken nauw samen met verschillende collega’s in aangrenzende expertisegebieden. Denk hierbij aan stukadoors, schilders en loodgieters. Zodoende kunnen we een totaalpakket van diensten aan u voorstellen waarmee uw volledige opdracht op één plek kan worden ondergebracht. Indien u meer wilt weten over onze manier van werken of de mogelijkheden om uw opdracht door Laurens Evers Timmerwerk te laten uitvoeren, kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Uw nieuwe Velux dakraam kan uit twee verschillende materialen bestaan: een houten of kunststof variant. Beide materialen worden tegenwoordig veel gebruikt. Dit heeft te maken met het feit dat zowel hout als kunststof voor een Velux dakraam zo hun voordelen hebben. Voor kunststof geldt dat het doorgaans minder onderhoud vergt dan een houten Velux dakraam, terwijl hout doorgaans het meest gekozen is vanwege de lagere prijs.

Tegenwoordig is het zo dat Velux dakramen van kunststof zeer mooi uitgevoerd kunnen worden. Houten Velux dakramen kunnen worden behandeld met verf, zodat deze op het vlak van onderhoud vergelijkbaar zijn met kunststof.

Wanneer het aankomt op de keuze tussen een houten dakkapel of een kunststof variant, zal de keuze voornamelijk afhangen van uw persoonlijke voorkeur en de kenmerken van de opdracht. De keuze tussen hout en kunststof maakt vandaag de dag niet zo veel meer uit. Beide kunnen zorgen voor een mooi uiterlijk van uw woning en beide kunnen op een onderhoudsvriendelijke wijze worden geplaatst.

Voor een benadering van de exacte kosten moeten wij eerst het een en ander weten over uw specifieke opdracht. Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan, met daarin een omschrijving van de situatie en uw wensen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden verder te bespreken.

Voor het plaatsen van Velux dakramen is het absoluut niet noodzakelijk om op zoek te gaan naar een officieel Velux montagepartner of officieel Velux dealer. Ook een niet officieel velux raamdecoratie dealer of officieel montagepartner kan het door u gewenste product in alle Velux maten gewoon bij u komen plaatsen.