Plafonds plaatsen

Is uw bestaande plafond aan renovatie of vervanging toe?

Als onderdeel van een verbouwing of renovatie in uw woning of door bijvoorbeeld een lekkage kan het voorkomen dat er een nieuw plafond geplaatst moet worden in een ruimte van uw woning. Ook kan het doortrekken van het plafond aan de orde zijn indien u bijvoorbeeld een uitbouw laat plaatsen. Omdat het plafond van een ruimte altijd zichtbaar is, is het voor de woonervaring belangrijk dat het plafond er netjes, strak en stabiel uitziet. Laat het plaatsen van een plafond daarom over aan een vakman, zodat u zich verzekert van een betrouwbaar resultaat dat er feilloos uit ziet.

Bij Laurens Evers Timmerwerk bent u aan het juiste adres wanneer het aankomt op werkzaamheden rondom het plafond. Een nieuw plafond plaatsen of uw huidige plafond renoveren doen we graag voor u, waarbij we te werk gaan met grote zorgvuldigheid om uw ruimte weer in optimale staat te brengen. Neem gerust contact op door te bellen naar 06 – 814 138 33. We staan voor u klaar indien u vragen heeft over het vervangen of plaatsen van een plafond. Daarnaast kunt u uiteraard altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen!

WhatsApp Image 2018 04 12 at 17.17.19
iStock 1264156970

Het vervangen van uw oude plafond

Er kunnen verschillende reden zijn waarom het plafond in uw woning of kamer aan vervanging toe is. Het kan voorkomen dat er schade is ontstaan aan het plafond, maar ook zonder schade kan het verstandig zijn te investeren in een nieuw plafond, bijvoorbeeld als onderdeel van een verbouwing of om bij te dragen aan een betere isolatie.

Reparatie en renovatie

In het geval van schade door bijvoorbeeld een lekkage moet doorgaans een gedeelte van het bestaande plafond verwijderd worden. Nadat de oorzaak van de schade is verholpen kunnen we vervolgens een nieuw plafond plaatsen. Ook in het geval van een verbouwing of renovatie zijn werkzaamheden aan het plafond vaak aan de orde. Zo kunnen we in het geval van een uitbouw het bestaande plafond doortrekken.

Het is ook mogelijk een volledig nieuw te plaatsen in het kader van een grotere renovatie van uw woning. Indien het oude plafond nog in goede staat verkeert kan gewerkt worden met een verlaagd plafond, ook wel vals plafond genoemd. Een vals plafond heeft als voordeel dat hout oude plafond niet verwijderd hoeft te worden, waardoor de werkzaamheden minder tijd in beslag nemen. Ook komt dit de isolatie en akoestische isolatie van uw ruimte ten goede. Het kan bij oudere woningen ook voorkomen dat het bestaand plafond niet waterpas loopt, hetgeen na verloop van tijd erg storend kan zijn. Ook in dat geval kunt u kiezen voor het aanbrengen van een verlaagd plafond.

Een plafond plaatsen met woningscheidende functie

U kunt bij Laurens Evers Timmerwerk ook terecht voor het plaatsen van een plafond met een zogenaamde woningscheidende functie. Met een dergelijk plafond maken we een betere afscheiding tussen twee woongedeelten. Dit heeft doorgaans betrekking op drie verschillende aspecten: isolatie, akoestische isolatie en brandwerendheid. Zo zorgt uw nieuwe plafond voor minder geluidsoverlast van en naar uw buren en levert het ook een belangrijke bijdrage aan de isolatiewaarden van uw woning, hetgeen kan bijdragen aan een lagere energierekening. Ook brengen we een stukje extra veiligheid aan in de woning doordat uw nieuwe plafond brandwerende eigenschappen bezit.

Wilt u meer weten of het renoveren of repareren van uw plafond, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een plafond met woningscheidende functie? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die van toepassing zijn op uw situatie en uw wensen.

pexels pixabay 259962 scaled
pexels max rahubovskiy 6480198 scaled

Waarom kiezen voor deze service?

Over het algemeen valt een plafond ons pas op als er iets mis mee is. Toch heeft een plafond een zeer belangrijke rol in de ruimte en de ervaring ervan. Het plafond is immers altijd zichtbaar en maakt een geheel van uw kamer. Daarom is een strak en net afgewerkt plafond absoluut een investering die uw woonplezier ten goede komt! Bij het uitvoeren van een reparatie aan uw plafond of het aanbrengen van een nieuw plafond in het kader van een verbouwing, adviseren wij altijd om direct ook de isolatie van het plafond te optimaliseren. Met moderne materialen kunnen we de thermische en akoestische isolatie van uw ruimte direct flink verbeteren.

Recensies

Laurens heeft bij ons in een jaren 30 huis, een achterdeur en zolderraampjes vervangen door nieuwe met dubbel glas. Het deurkozijn moest wat aangepast worden voor de nieuwe deur, en de dikkere raampjes moesten speciaal uitgefreesd worden om mooi in de oude kozijnen te passen. Alles is netjes en vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd, ik ben erg tevreden.

Han van Gerwen

Wij hebben onze zolder door Laurens laten isoleren, de dakkapellen af laten werken, de elektriciteit op zolder opnieuw laten doen, stucen etc. Het fijne aan Laurens is dat hij snel reageert, flexibel is en dat hij meedenkt over een passende oplossing bij problemen die we tegen zijn gekomen. Een echte aanrader.

Annejet Blenkers

Laurens heeft een nieuwe voordeur met glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk en Laurens komt zijn afspraken na. Ik zou Laurens aanraden!

Hans Kersten

Laurens heeft twee ramen op de eerste verdieping vakkundig vervangen. Er zijn nog vakmensen! Je hebt alleen een beetje geluk nodig om ze te vinden. Volgende maand zal Laurens een ‘en suite’ met kasten voor ons maken wat we met alle vertrouwen tegemoet zien. We kunnen hem absoluut aanraden!

Camiel Panday

Heeft bij ons de zolder verbouwd, aftimmeren van dakkapellen, realiseren van 2 kamers en een vliering. Erg tevreden met zijn werk, werkt netjes, denkt goed mee en heeft kennis van wat hij doet.

Mike Lintjens

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. van Doesburg

Laurens heeft onze zolder verbouwd nadat wij een dakkapel hebben geplaatst. Muren gezet, CV, water en elektra geplaatst of verlegd en nog veel meer. Wij zijn zeer blij met de manier waarop Laurens te werk gaat. Hij denkt goed mee, levert vakwerk en is ook nog een hele aardige gast. Je merkt dat hij zich heel verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van zijn werk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Maryn Gerrits

Onze wens was twee kamers op zolder, waarvan een extra geïsoleerd qua geluid. Dat laatste gaan we nog testen, maar het zit allemaal zeer degelijk in elkaar, daar kun je bij Laurens wel van op aan. Ook de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren aan het project vind ik erg prettig.

Niels Christiaans

Laurens heeft top werk geleverd bij het zetten van nieuwe kozijnen en het vervangen van enkel naar dubbel glas in onze jaren-30 woning. Fijne communicatie met heldere afspraken maakten dit tot een erg goede ervaring. Laurens is een aanrader voor iedereen die van echt vakwerk houdt.

Jan van de Laar

image 67151361 3 scaled

Projecten

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Werkwijze

In het geval van werkzaamheden aan het plafond in uw woning komen we eerst altijd even bij u langs om ter plekke de situatie op te nemen. We zullen u duidelijk informeren over de mogelijkheden van reparatie, een verbouwing of renovatie en daarbij zullen we duidelijk uitleggen wat de verschillende mogelijkheden zijn om aan uw wensen te voldoen.


Na ons bezoek zullen we de besproken werkzaamheden en de bijbehorende kosten nog eens helder uiteenzetten in een offerte. Daarbij voegen we indien van toepassing ook de detailtekeningen van bijvoorbeeld het nieuw te plaatsen plafond. Zo heeft u een goed beeld van wat er precies gaat gebeuren en welke kosten dat met zich mee zal brengen.


Wanneer u akkoord geeft op de offerte, komen we op een afgesproken datum bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.

Heeft u de volgende uitdagende opdracht voor ons?

Waarom je kiest voor Laurens Evers Timmerwerk

Werkzaamheden aan uw plafond

Met Laurens Evers Timmerwerk kiest u voor een ambachtelijke timmerman in de regio Nijmegen met ruime ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden aan plafonds. U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van reparaties aan het plafond, maar ook voor het uitvoeren van een complete renovatie van het plafond staan we voor u klaar. Daarbij adviseren we u graag over de mogelijkheden om direct te investeren in onder andere een betere isolatie. Op basis van uw situatie en wensen voorzien we u van een maatwerk oplossing die bijdraagt aan uw wooncomfort en waar u weer tientallen jaren mee vooruit kan!

iStock 1175289476
Laurens Evers e1537799401352

Het gemak van één contactpersoon

We werken nauw samen met verschillende collega’s in aangrenzende expertisegebieden. Denk hierbij aan stukadoors, schilders en loodgieters. Zodoende kunnen we een totaalpakket van diensten aan u voorstellen waarmee uw volledige opdracht op één plek kan worden ondergebracht. Indien u meer wilt weten over onze manier van werken of de mogelijkheden om uw opdracht door Laurens Evers Timmerwerk te laten uitvoeren, kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

GypRoc is een ander woord dat gebruikt wordt voor gipsplaten. Een GypRoc plafond plaatsen is dan ook in wezen niets anders dan een gipsplaten plafond plaatsen.