Verbouwing Nijmegen

De meeste verbouwingen zijn combinaties van verschillende werkzaamheden zoals bouw- en timmerwerk, schilderen en stucen en elektra- en leidingwerk. Het is daarom goed om te weten dat u Laurens Evers Timmerwerk kunt inschakelen voor elke klus in de regio Nijmegen, ongeacht wat u wilt verbouwen of renoveren aan uw woning.

Naast de vele werkzaamheden die wij zelf kunnen uitvoeren werken we namelijk samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven uit de omgeving van Nijmegen. Zo kunnen we u een totaalpakket bieden ongeacht uw klus en heeft u slechts één contactpersoon.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Nijmegen en omgeving voor het uitvoeren van een renovatie of verbouwing aan uw woning? We gaan graag met u in gesprek over uw wensen! Vul het contactformulier in of kom direct in contact door te bellen naar 06 – 814 138 33.

Bedrijfspand verbouwen

Onze diensten

We onderscheiden ons door onze toewijding en heldere communicatie waarbij we altijd streven naar de beste oplossing voor onze klanten. Ons doel is om in onze bouwprojecten de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met vakmanschap en kwaliteit. Met onze toewijding zetten we niet in op eenmalige projecten, maar bouwen wij aan duurzame relaties.

Onze jarenlange ervaring, de hoogste normen en een persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat wij in en rondom Nijmegen door de jaren heen al een hoop leuke opdrachten van hoog niveau hebben mogen realiseren. Stuk voor stuk met vele tevreden klanten. Meer lezen over onze opdrachten en klantervaringen? Neem dan eens een kijkje op onze projectenpagina.

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende verbouwingen, renovaties en andere kleine en grote klussen in en rondom uw woning in de regio Nijmegen. Staat de door u gewenste dienst hier niet tussen of heeft u een specifieke aanvraag? Neem contact op middels het contactformulier of kom direct in contact door te bellen naar 06 – 814 138 33, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

image 67199233 small 2

Badkamer verbouwen

Uw badkamer verbouwen brengt vele voordelen met zich mee. De badkamer is bij uitstek een ruimte waarvan u wilt dat alles er netjes, strak en modern uitziet.

Lees verder

image 50404097

Zolder verbouwing

Het verbouwen van een zolder levert doorgaans extra leefruimte op, bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel. Hou er rekening mee dat er misschien vergunningen nodig zijn voor deze verbouwing.

Lees verder

iStock 871613220

Uitbouw woning

Met het uitbouwen van uw woning voegt u extra ruimte toe waarin geleefd kan worden. Bij een uitbouw gaat het eigenlijk altijd over een uitbreiding van de woonruimte op de begane grond, aan de voor- of achterzijde van uw woning.

Lees verder

image 123650291 4 2 e1704795121476

Dakkapel en dakraam

Met een dakraam of dakkapel kunnen we de leefbaarheid van een zolderruimte aanzienlijk vergroten. Beide opties zorgen ervoor dat er meer daglicht in de ruimte binnenvalt.

Lees verder

image 123650291 4 e1704797208490 1

Ramen, deuren en kozijnen

Indien uw ramen, deuren of kozijnen aan onderhoud of vervanging toe zijn bent. Wij kunnen onderhoud en schilderwerk voor u uitvoeren om kleine beschadigingen of houtrot tegen te gaan.

Lees verder

WhatsApp Image 2018 03 14 at 11.08.12 1

Scheidingswanden plaatsen

Wanneer u behoefte heeft aan een extra ruimte in huis voor bijvoorbeeld een kinderkamer, een werkkamer of een nieuwe badkamer.

Lees verder

WhatsApp Image 2018 04 12 at 17.17.19

Plafonds plaatsen

Als onderdeel van een verbouwing of renovatie in uw woning of door bijvoorbeeld een lekkage kan het voorkomen dat er een nieuw plafond geplaatst moet worden in een ruimte van uw woning.

Lees verder

WhatsApp Image 2018 04 08 at 19.02.31

Dakrenovatie

Problemen aan het dak kunnen snel van kwaad tot erger leiden. Het dak is de eerste laag van bescherming van ons huis en staat dan ook onder grote invloed van weer en wind.

Lees verder

DSC09699 rez

Overkapping en carport

Met een overkapping of carport maken we een overdekte ruimte rondom uw huis die een meerwaarde vormt voor uw woonervaring en het gebruik van de buitenruimte.

Lees verder

IMG 8278 scaled e1704794885707

Dakopbouw

Door middel van een dakopbouw kunt u een complete verdieping toevoegen aan uw woonruimte. De plaatsing van een dergelijke opbouw is zowel mogelijk op een plat dak als op een schuin dak.

Lees verder

Bedrijfspand verbouwen

Verbouwing Nijmegen

De meeste verbouwingen zijn combinaties van verschillende werkzaamheden zoals bouw- en timmerwerk, schilderen en stucen en elektra- en leidingwerk.

Lees verder

Recensies

Laurens heeft bij ons in een jaren 30 huis, een achterdeur en zolderraampjes vervangen door nieuwe met dubbel glas. Het deurkozijn moest wat aangepast worden voor de nieuwe deur, en de dikkere raampjes moesten speciaal uitgefreesd worden om mooi in de oude kozijnen te passen. Alles is netjes en vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd, ik ben erg tevreden.

Han van Gerwen

Wij hebben onze zolder door Laurens laten isoleren, de dakkapellen af laten werken, de elektriciteit op zolder opnieuw laten doen, stucen etc. Het fijne aan Laurens is dat hij snel reageert, flexibel is en dat hij meedenkt over een passende oplossing bij problemen die we tegen zijn gekomen. Een echte aanrader.

Annejet Blenkers

Laurens heeft een nieuwe voordeur met glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk en Laurens komt zijn afspraken na. Ik zou Laurens aanraden!

Hans Kersten

Laurens heeft twee ramen op de eerste verdieping vakkundig vervangen. Er zijn nog vakmensen! Je hebt alleen een beetje geluk nodig om ze te vinden. Volgende maand zal Laurens een ‘en suite’ met kasten voor ons maken wat we met alle vertrouwen tegemoet zien. We kunnen hem absoluut aanraden!

Camiel Panday

Heeft bij ons de zolder verbouwd, aftimmeren van dakkapellen, realiseren van 2 kamers en een vliering. Erg tevreden met zijn werk, werkt netjes, denkt goed mee en heeft kennis van wat hij doet.

Mike Lintjens

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. van Doesburg

Laurens heeft onze zolder verbouwd nadat wij een dakkapel hebben geplaatst. Muren gezet, CV, water en elektra geplaatst of verlegd en nog veel meer. Wij zijn zeer blij met de manier waarop Laurens te werk gaat. Hij denkt goed mee, levert vakwerk en is ook nog een hele aardige gast. Je merkt dat hij zich heel verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van zijn werk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Maryn Gerrits

Onze wens was twee kamers op zolder, waarvan een extra geïsoleerd qua geluid. Dat laatste gaan we nog testen, maar het zit allemaal zeer degelijk in elkaar, daar kun je bij Laurens wel van op aan. Ook de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren aan het project vind ik erg prettig.

Niels Christiaans

Laurens heeft top werk geleverd bij het zetten van nieuwe kozijnen en het vervangen van enkel naar dubbel glas in onze jaren-30 woning. Fijne communicatie met heldere afspraken maakten dit tot een erg goede ervaring. Laurens is een aanrader voor iedereen die van echt vakwerk houdt.

Jan van de Laar

image 67151361 3 scaled

Projecten

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Werkwijze

Indien u bij ons aanklopt voor het verbouwen of renoveren van uw woning in Nijmegen, zullen wij altijd eerst even bij u langskomen om ter plekke de situatie op te nemen en met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een renovatie of verbouwing. We zullen u voorzien van professioneel advies over de mogelijkheden van onderhoud of renovatie waarbij we duidelijk uitleggen wat de verschillende mogelijkheden zijn om aan uw wensen te voldoen.


Na ons bezoek zullen we de besproken werkzaamheden en de bijbehorende kosten nog eens helder uiteenzetten in een offerte. Daarbij voegen we indien van toepassing ook de detailtekeningen en plannen van het uit te voeren werk. Zo kunt u de verbouwing met vertrouwen tegemoet zien en weet u exact welke kosten het werk aan uw woning met zich mee gaat brengen.


Wanneer u akkoord geeft op de offerte, kan het werk rondom de bouw of het renoveren van uw woning in Nijmegen gaan beginnen. 

Heeft u de volgende uitdagende opdracht voor ons?

Waarom je kiest voor Laurens Evers Timmerwerk

Laurens Evers Timmerwerk bouwbedrijf Nijmegen

Door te kiezen voor Laurens Evers Timmerwerk haalt u maatwerk in huis en verzekert u zich van duidelijke en heldere service van de hoogste kwaliteit. Ons bouwbedrijf is al jaren actief in de regio Nijmegen en u kunt werkzaamheden aan uw woning dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Gedreven door onze passie voor het werken met hout en het uitvoeren van verbouwingen zetten we ons graag in om de verbouwing van uw wensen tot een groot succes te maken!

image 6487327
Laurens Evers e1537799401352

Het gemak van één contactpersoon

We werken nauw samen met verschillende collega’s in aangrenzende expertisegebieden. Denk hierbij aan stukadoors, schilders en loodgieters. Zodoende kunnen we een totaalpakket van diensten aan u voorstellen waarmee uw volledige opdracht op één plek kan worden ondergebracht. Indien u meer wilt weten over onze manier van werken of de mogelijkheden om uw opdracht door Laurens Evers Timmerwerk te laten uitvoeren, kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Door Laurens Evers Timmerwerk als bouwbedrijf in te huren voor werkzaamheden rondom de bouw of het onderhoud van uw woning heeft u geen aannemer of aannemersbedrijven meer nodig. Wij werken nauw samen met verschillende vakmannen die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied, van schilders en stukadoors tot loodgieters. Zo heeft u als opdrachtgever slechts één aanspreekpunt, net als wanneer u een aannemersbedrijf inhuurt. Met de verschillende professionals waar wij als bouwbedrijf werkzaam mee zijn voeren we uw klus van A tot Z uit.

Wanneer u Laurens Evers Timmerwerk bouwbedrijf Nijmegen inhuurt voor een woningrenovatie, -restauratie of verbouwing is het begrijpelijk dat u graag wilt weten wat daarvan ongeveer de kosten zullen zijn. Aangezien de kosten vooral bepaald zullen worden door het type werkzaamheden dat wij voor de woningrenovatie, – restauratie of verbouwing zullen gaan uitvoeren is daarover vooraf niets te zeggen. Wel kunnen wij bij u langs komen om uw klus te bespreken of een vrijblijvende offerte opstellen op basis van uw wensen.