Over ons

Welkom bij Laurens Evers Timmerwerk, uw specialist in maatwerk timmerwerk. Wij zijn een ervaren en gepassioneerd team van timmermannen en houtbewerkers die trots zijn op het creëren van unieke en duurzame houten meubels en constructies. Bij Laurens Evers Timmerwerk begrijpen we dat elk project anders is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften en wensen voldoen.

We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft. Onze prioriteit is om de hoogste kwaliteit vakmanschap en materialen te bieden, en we gebruiken alleen duurzaam hout en moderne gereedschappen om uw droomproject te realiseren. Als u op zoek bent naar professionele en kwalitatieve timmerwerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

image 6487327
Laurens Evers e1537799401352

Over Laurens

In 2015 heb ik, Laurens Evers, mijn onderneming Laurens Evers Timmerwerk opgericht. Mijn passie ligt van jongs af aan bij het werken met hout. Ik ga graag uitdagingen aan en probeer creatief en doelgericht te denken. Met mijn bedrijf bevind ik mij voornamelijk in de regio Nijmegen en omstreken. Ik ben een jonge ondernemer met veel enthousiasme voor het vak.

Ik sta voor eerlijkheid, enthousiasme en gemotiveerdheid. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel gerust 06 – 814 138 33 en kom direct met me in contact.

Recensies

Laurens heeft bij ons in een jaren 30 huis, een achterdeur en zolderraampjes vervangen door nieuwe met dubbel glas. Het deurkozijn moest wat aangepast worden voor de nieuwe deur, en de dikkere raampjes moesten speciaal uitgefreesd worden om mooi in de oude kozijnen te passen. Alles is netjes en vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd, ik ben erg tevreden.

Han van Gerwen

Wij hebben onze zolder door Laurens laten isoleren, de dakkapellen af laten werken, de elektriciteit op zolder opnieuw laten doen, stucen etc. Het fijne aan Laurens is dat hij snel reageert, flexibel is en dat hij meedenkt over een passende oplossing bij problemen die we tegen zijn gekomen. Een echte aanrader.

Annejet Blenkers

Laurens heeft een nieuwe voordeur met glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk en Laurens komt zijn afspraken na. Ik zou Laurens aanraden!

Hans Kersten

Laurens heeft twee ramen op de eerste verdieping vakkundig vervangen. Er zijn nog vakmensen! Je hebt alleen een beetje geluk nodig om ze te vinden. Volgende maand zal Laurens een ‘en suite’ met kasten voor ons maken wat we met alle vertrouwen tegemoet zien. We kunnen hem absoluut aanraden!

Camiel Panday

Heeft bij ons de zolder verbouwd, aftimmeren van dakkapellen, realiseren van 2 kamers en een vliering. Erg tevreden met zijn werk, werkt netjes, denkt goed mee en heeft kennis van wat hij doet.

Mike Lintjens

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. van Doesburg

Laurens heeft onze zolder verbouwd nadat wij een dakkapel hebben geplaatst. Muren gezet, CV, water en elektra geplaatst of verlegd en nog veel meer. Wij zijn zeer blij met de manier waarop Laurens te werk gaat. Hij denkt goed mee, levert vakwerk en is ook nog een hele aardige gast. Je merkt dat hij zich heel verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van zijn werk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Maryn Gerrits

Onze wens was twee kamers op zolder, waarvan een extra geïsoleerd qua geluid. Dat laatste gaan we nog testen, maar het zit allemaal zeer degelijk in elkaar, daar kun je bij Laurens wel van op aan. Ook de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren aan het project vind ik erg prettig.

Niels Christiaans

Laurens heeft top werk geleverd bij het zetten van nieuwe kozijnen en het vervangen van enkel naar dubbel glas in onze jaren-30 woning. Fijne communicatie met heldere afspraken maakten dit tot een erg goede ervaring. Laurens is een aanrader voor iedereen die van echt vakwerk houdt.

Jan van de Laar

image 67151361 3 scaled

Projecten

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.