Zolder verbouwing

Laat uw zolder verbouwen voor meer woonplezier!

Er zijn uiteenlopende redenen waarom de zolder verbouwen een interessante optie voor u kan zijn. Het verbouwen van een zolder levert doorgaans extra leefruimte op, bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel. Zo ontstaat de mogelijkheid een kinderkamer, studiekamer of thuiswerkplek of moderne open badkamer te realiseren. Maar ook het laten plaatsen van een vliering voor extra opslagruimte of het aanbrengen van goede isolatie behoort tot de mogelijkheden.

We gaan graag eens met u in gesprek indien u erover denkt om uw zolder te laten verbouwen. We bespreken dan uw wensen en de mogelijkheden die wij zien om een mooie lichte ruimte te realiseren waar u simpelweg meer uit kunt halen. Neem vooral eens contact op voor vrijblijvend advies of het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Vul het contactformulier in óf kom direct in contact door te bellen naar 06 – 814 138 33.

image 50404097 scaled
iStock 1414918595

De mogelijkheden van een zolder verbouwing

Het laten verbouwen van een zolder is de moeite waard indien uw zolder een ruimte is die (te) weinig wordt gebruikt maar wel de potentie heeft om een volledige woonruimte te zijn. Door het aanbrengen van een dakraam of dakkapel kunnen de schuine wanden van de zolder omgezet worden tot een volwaardige ruimte. Zo kunnen we een ruime leefruimte op zolder creëren. Wat u met deze extra ruimte doet bepaalt u natuurlijk zelf, maar u kunt denken aan het realiseren van een extra kamer voor gezinnen of een leuke zolderkamer waar gespeeld of gestudeerd kan worden. Uiteraard kunnen we op zolder ook gewoon elektriciteit, centrale verwarming en waterpunten aanbrengen. Op deze manier kunnen we uw zolder verbouwen tot een prachtige moderne open badkamer met een comfortabel bad of prachtige douche.

Naast het creëren van meer bruikbare leefruimte op uw wellicht donkere zolder verbouwen wij ook regelmatig zolders voor het realiseren van meer opslagruimte en betere isolatie. Zo is een vliering op zolder een goede optie wanneer uw woning klein is en u extra ruimte wilt op zolder voor het opslaan van spullen. Uw dak isoleren is een belangrijke manier om de isolatie van uw gehele woning te verbeteren. We kunnen op zolder uw dak van binnenuit isoleren zodat u in de winter minder warmte verliest en de verwarming wat lager kan. In de zomer zorgt een goede dakisolatie weer voor de nodige verkoeling in huis.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zolder verbouwing bij u thuis? Neem vooral eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We komen graag bij u langs om

Wat er komt kijken bij het verbouwen van een zolder

Als u uw zolder laat verbouwen is het vanzelfsprekend afhankelijk van uw huidige zolder en uw wensen hoe de verbouwing eruit zal gaan zien. Wanneer we een zolder verbouwen zijn er een aantal onderdelen die vaak wel terugkomen. Zo is er vaak de noodzaak voor het aanbrengen van een goede vloer, en eventueel ook een vaste trap indien deze nog niet aanwezig is. Met een dakraam kunnen we zorgen voor meer daglicht en ventilatiemogelijkheden, terwijl een dakkapel weer uitstekend van dienst is indien we het schuine dak willen omtoveren tot een hoger plafond waar u gewoon kunt staan. Met het plaatsen van een gipswand kunnen we muren maken om een specifieke indeling te realiseren.

Als onderdeel van de verbouwing van uw zolder zullen we uiteraard ook zorgen dat alles netjes afgewerkt is. Schilderwerk en het aanbrengen van elektriciteit en centrale verwarming vallen hieronder. Wilt u meer weten over wat er bij komt kijken als u uw zolder helemaal laat verbouwen om bijvoorbeeld een prachtige zolderkamer te realiseren? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

image 50425089 scaled

Recensies

Laurens heeft bij ons in een jaren 30 huis, een achterdeur en zolderraampjes vervangen door nieuwe met dubbel glas. Het deurkozijn moest wat aangepast worden voor de nieuwe deur, en de dikkere raampjes moesten speciaal uitgefreesd worden om mooi in de oude kozijnen te passen. Alles is netjes en vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd, ik ben erg tevreden.

Han van Gerwen

Wij hebben onze zolder door Laurens laten isoleren, de dakkapellen af laten werken, de elektriciteit op zolder opnieuw laten doen, stucen etc. Het fijne aan Laurens is dat hij snel reageert, flexibel is en dat hij meedenkt over een passende oplossing bij problemen die we tegen zijn gekomen. Een echte aanrader.

Annejet Blenkers

Laurens heeft een nieuwe voordeur met glas geplaatst. Hij heeft netjes gewerkt en heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk en Laurens komt zijn afspraken na. Ik zou Laurens aanraden!

Hans Kersten

Laurens heeft twee ramen op de eerste verdieping vakkundig vervangen. Er zijn nog vakmensen! Je hebt alleen een beetje geluk nodig om ze te vinden. Volgende maand zal Laurens een ‘en suite’ met kasten voor ons maken wat we met alle vertrouwen tegemoet zien. We kunnen hem absoluut aanraden!

Camiel Panday

Heeft bij ons de zolder verbouwd, aftimmeren van dakkapellen, realiseren van 2 kamers en een vliering. Erg tevreden met zijn werk, werkt netjes, denkt goed mee en heeft kennis van wat hij doet.

Mike Lintjens

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. van Doesburg

Laurens heeft onze zolder verbouwd nadat wij een dakkapel hebben geplaatst. Muren gezet, CV, water en elektra geplaatst of verlegd en nog veel meer. Wij zijn zeer blij met de manier waarop Laurens te werk gaat. Hij denkt goed mee, levert vakwerk en is ook nog een hele aardige gast. Je merkt dat hij zich heel verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van zijn werk. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Maryn Gerrits

Onze wens was twee kamers op zolder, waarvan een extra geïsoleerd qua geluid. Dat laatste gaan we nog testen, maar het zit allemaal zeer degelijk in elkaar, daar kun je bij Laurens wel van op aan. Ook de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren aan het project vind ik erg prettig.

Niels Christiaans

Laurens heeft top werk geleverd bij het zetten van nieuwe kozijnen en het vervangen van enkel naar dubbel glas in onze jaren-30 woning. Fijne communicatie met heldere afspraken maakten dit tot een erg goede ervaring. Laurens is een aanrader voor iedereen die van echt vakwerk houdt.

Jan van de Laar

image 67151361 3 scaled

Projecten

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Werkwijze

Na ons eerste bezoek worden de besproken werkzaamheden en de bijbehorende kosten nog eens helder op een rij gezet in een offerte. Daarbij sturen we u ook de detailtekeningen van de uit te voeren werkzaamheden. Zo heeft u een goed beeld van wat er precies gaat gebeuren en welke kosten dat met zich mee zal brengen.


Na ons eerste bezoek worden de besproken werkzaamheden en de bijbehorende kosten nog eens helder op een rij gezet in een offerte. Daarbij sturen we u ook de detailtekeningen van de uit te voeren werkzaamheden. Zo heeft u een goed beeld van wat er precies gaat gebeuren en welke kosten dat met zich mee zal brengen.


Wanneer u akkoord geeft op de offerte, komen wij de werkzaamheden uitvoeren. Hoe lang we hiermee bezig zullen zijn is uiteraard afhankelijk van de verschillende soorten klussen die we gaan uitvoeren bij het verbouwen van een zolder. Bij het plaatsen van een dakkapel of dakraam kunt u er hoe dan ook vanuit gaan dat de werkzaamheden binnen een dag wind- en waterdicht opgeleverd zullen worden.

Heeft u de volgende uitdagende opdracht voor ons?

Waarom je kiest voor Laurens Evers Timmerwerk

Zolder verbouwen

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer het aankomt op het verbouwen van uw zolder. Werkzaamheden kunnen varieren van kleine ingrepen tot complete verbouwingen. Wellicht heeft u al haarscherp voor ogen hoe uw zolderverbouwing eruit moet komen te zien. Vaak kan het echter ook verhelderend werken om de mogelijkheden eens samen te bespreken. Met onze geruime ervaring in het verbouwen van zolders adviseren we u graag over de verschillende manieren om het maximale uit uw zolderruimte te halen.

iStock 1417927716
Laurens Evers e1537799401352

Het gemak van één contactpersoon

We werken nauw samen met verschillende collega’s in aangrenzende expertisegebieden. Denk hierbij aan stukadoors, schilders en loodgieters. Zodoende kunnen we een totaalpakket van diensten aan u voorstellen waarmee uw volledige opdracht op één plek kan worden ondergebracht. Indien u meer wilt weten over onze manier van werken of de mogelijkheden om uw opdracht door Laurens Evers Timmerwerk te laten uitvoeren, kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Wat het verbouwen van uw zolder gaat kosten is op voorhand niet te zeggen. Ook met een indicatie van minimale kosten of wat een zolder verbouwen gemiddeld kost schiet u niet bijster veel op. Wat de kosten voor u zullen zijn is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen.

Wilt u meer weten over de gemiddelde kosten voor een zolder verbouwing? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan, dan kunnen wij een helder overzicht geven van wat het verbouwen van uw zolder ongeveer zal gaan kosten.