Projecten

Graag lichten wij enkele van de klussen die wij hebben uitgevoerd in Nijmegen en omgeving uit om u een beeld te geven van de mogelijkheden en onze manier van werken.


Kwaliteit dakopbouw

Laurens heeft onze dakopbouw uitgevoerd. Zeer mooie kwaliteit buitenwerk en snelle en fijne uitvoering en oplevering, en dat in samenwerking met aangenaam personeel. Ook de voorbereidende fase verliep goed. Laurens Evers is een jonge gedreven doener die streeft naar goede prijs kwaliteitverhouding.

Eva Almagor


Moderne carport op maat

Voor dit project hebben we een carport op maat gebouwd. De carport is gemaakt van onderhoudsarme materialen, dus u hoeft zich weinig zorgen te maken over slijtage. De constructie zelf is een combinatie van hout en metaal, stevig en gebouwd om lang mee te gaan.

Luuk Schoot


Functioneel en strakke tuinoverkapping

We hebben een tuinoverkapping gebouwd met een ingebouwde schuur en keukenblok. De overkapping heeft ook een uitsparing voor een tv en is uitgerust met inbouwspots en buitenverlichting. De betonvloer maakt het geheel af.

Luuk Schoot


Project op maat gemaakte schuur

Laurens heeft voor ons een schuur en een schutting op maat gemaakt. Hij is een vakman, denkt goed mee en is betrouwbaar. Laurens werkt hard en levert kwaliteit, wij bevelen hem van harte aan.

M. Van Doesburg


Hardsteen bordes plaatsen

Laurens heeft nieuwe bordes in natuursteen bij onze voordeuren geplaatst. Wat een verbetering, keurig gelegd. Vakwerk! We gaan hem vaker inzetten.

T. Heslenfeld


Zolderverbouwing Nijmegen

Laurens heeft van onze vervallen zolder een mooie loft, inclusief badkamer gerealiseerd. Door een grotere dakkapel te plaatsen meer ruimte en licht gecreëerd. Wij zijn erg tevreden en blij met de gezellige samenwerking, en trots op het resultaat! Hij was ook erg behulpzaam toen een onvoorziene gebeurtenis we zijn hulp nodig hadden. Hij heeft het snel en heel erg vakkundig opgelost. Laurens een bevlogen betrouwbare vakman! Zekers aan te raden!

Marcel van den Berg


Verbouwing

Wie een betrouwbare vakman zoekt, die meedenkt en staat voor kwaliteit zit goed bij Laurens Evers. Laurens heeft van onze hoge (4.40m) open zolder een heerlijke slaapkamer met inloopkast, washok en vliering gemaakt. Ook hij heeft onze stormschade aan het dak verholpen. Naast vakwerk neemt hij ook een hoop gezelligheid mee. Een bijkomend voordeel als je iemand een tijdje over de vloer hebt!

Jessica van Hees


Product stellingen op maat

Voor onze tegelshowroom in Nijmegen hebben we Laurens gevraagd om op maat gemaakte product stellingen te maken. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en het proces. Laurens is een gemotiveerde professional die goed met je meedenkt en van aanpakken weet.

Luuk Schoot - Externo


Dakkapel

Het team van Laurens Evers is van alle markten thuis. Ze hebben op vakkundige wijze onze zolderverdieping verbouwd, door er o.a. een grote nieuwe dakkapel te plaatsen, waardoor meer ruimte en een beter lichtinval gecreëerd werd. Bouwkundige werkzaamheden, elektriciteit, schilder en timmerwerk, alles is bij hen in goede handen. Ze zijn zeer betrouwbaar en werken netjes en zorgvuldig. Ze zijn innovatief en zorgen dat binnen je kostenplaatje optimale kwaliteit geleverd wordt. Ik kan hen van harte aanbevelen.

Monique Buitenlaar


Inbouwkasten

We zijn heel tevreden over de inbouwkasten die Laurens Evers heeft gemaakt. Hij denkt in oplossingen, werkt netjes, komt zijn afspraken na en is een harde werker met passie voor zijn vak! Dit laatste straalt hij ook uit. We kunnen hem iedereen aanbevelen.

Annemarie Raijmakers


Verbouwing

Laurens heeft bij mij een grote slaapkamer verbouwd naar twee kinderkamers met een gangetje. Door het schuinlopende dak konden ook twee entresols worden gerealiseerd. Laurens heeft uitstekend werk verricht. Constructief doordacht, degelijk uitgevoerd en vlot doorwerken zijn de kenmerken van zijn werk. Laurens denkt vooraf mee in mogelijkheden en budget. Alles is bespreekbaar. Ik kijk terug op een prettige verbouwing en ben heel blij met het eindresultaat.

Anke Hielkema


Daklijsten vervangen

Laurens is een betrouwbare en professionele timmerman. Hij kwam zijn afspraken netjes na en heeft erg goed werk afgeleverd bij ons. Ook ging hij op zoek naar een voor ons geschikte, duurzame oplossing. Wij zijn erg tevreden en denken bij een volgende klus direct aan hem.

Renze Salet